Сватбена агенция в гр. Враца | Празнична агенция Милион усмивки

Сватбена агенция в гр. Враца | Празнична агенция Милион усмивки

Празнична агенция Милион усмивки вече повече от 10 години превръща специалните събития на своите клиенти в приказни спомени. Фирмата работи с подбрани млади експерти с желание за развитие, които не спират да се стремят да намерят нови начини да изненадат и впечатлят Вас и Вашите гости. Те са специалисти в сферата на кулинарията, флористиката, декорацията и интериорния дизайн. С други думи могат да се погрижат за всеки аспект по организацията на Вашето тържество.

Екипът на Празнична агенция Милион усмивки винаги се стреми да достигне естетически идеал, който да удовлетвори очакванията дори на най-взискателните клиенти. Това ги прави една от най-търсените фирми в сферата.

Агенцията разполага с най-добрите празнични консултанти, способни да превърнат мечтите Ви в реалност. Те организират: сватби, детски тържества, специални семейни празници, както и корпоративни събития. Можете да разчитате на тях и за кетъринга на Вашето събитие.

Служителите на Празнична агенция Милион усмивки собственоръчно изработват всичко нужно за един истински празник. В асортимента има можете да намерите: покани, папируси, аксесоари за кода, букети, жартиери, подаръчни комплекти, разнообразни декорации, сватбени етикети, ритуални комплекти, свещи, книги, кошници и много други.

Потърсете ги на посочените координати за контакт, където можете да зададете всички свои въпроси и да запазите час за консултация. Доверете организацията на своето празненство на професионалистите! Празнична агенция Милион усмивки ще се погрижи за всички детайли.

Информация за контакт:

гр. Враца, ул. Търговска 11
+359 885 82 76 44
ildiia@abv.bg
http://www.svatbenmagazin.eu/

Виж също

thumbnail
hover

Организация на сватби | Сватбена агенция...

Ако все още не сте избрали агенция за вашия сватбен ден, който очаквате с нет...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Шатри под наем за сватбени събития

Сватбата е едно от най-вълнуващите събития в живота на всеки човек. Но само к...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Сватбени цветове – горещи тенденции за...

Сватбата е един много специален момент за влюбените двойки. Всеки, който мин...

  • Публикувано от bgstart