Сватбена агенция в гр. Враца | Празнична агенция Милион усмивки

Сватбена агенция в гр. Враца | Празнична агенция Милион усмивки

Празнична агенция Милион усмивки вече повече от 10 години превръща специалните събития на своите клиенти в приказни спомени. Фирмата работи с подбрани млади експерти с желание за развитие, които не спират да се стремят да намерят нови начини да изненадат и впечатлят Вас и Вашите гости. Те са специалисти в сферата на кулинарията, флористиката, декорацията и интериорния дизайн. С други думи могат да се погрижат за всеки аспект по организацията на Вашето тържество.

Екипът на Празнична агенция Милион усмивки винаги се стреми да достигне естетически идеал, който да удовлетвори очакванията дори на най-взискателните клиенти. Това ги прави една от най-търсените фирми в сферата.

Агенцията разполага с най-добрите празнични консултанти, способни да превърнат мечтите Ви в реалност. Те организират: сватби, детски тържества, специални семейни празници, както и корпоративни събития. Можете да разчитате на тях и за кетъринга на Вашето събитие.

Служителите на Празнична агенция Милион усмивки собственоръчно изработват всичко нужно за един истински празник. В асортимента има можете да намерите: покани, папируси, аксесоари за кода, букети, жартиери, подаръчни комплекти, разнообразни декорации, сватбени етикети, ритуални комплекти, свещи, книги, кошници и много други.

Потърсете ги на посочените координати за контакт, където можете да зададете всички свои въпроси и да запазите час за консултация. Доверете организацията на своето празненство на професионалистите! Празнична агенция Милион усмивки ще се погрижи за всички детайли.

Информация за контакт:

гр. Враца, ул. Търговска 11
+359 885 82 76 44
ildiia@abv.bg
http://www.svatbenmagazin.eu/

Виж също

thumbnail
hover

Организация на сватби, кръщенета, фирмени партита...

Сватбен салон Ориент е разположен в град Хасково и предлага наповторима обс...

thumbnail
hover

Сватбена агенция в София | Сватбена...

Търсите сватбена агенция с доказана репутация, която да организира Вашата б...

thumbnail
hover

Сватбени, абитуриентски и шаферски рокли, официални...

Абитуриентски рокли Стоян Радичев предлага висококачествени рокли с модере...