Сватбени тенденции за 2015 г.

Сватбени тенденции за 2015 г.

Тенденциите непрекъснато се сменят и дори да са били на гребена на вълната до неотдавна, скоро се изместват от нови. Това важи както за модата при облеклата или интериорния дизайн например, така и за сватбите. При тях също има новости, с които е добре да бъдем в час, особено ако планираме в близо бъдеще да минем под венчилото. Вижте от какво ще бъде белязана настоящата година.

Декорация

Темите в сватбената декорация ще клонят към рустикалния стил и бохемския шик. Това означава, че ще преобладават неофициалните сватби. Идеята е да се създаде задушевна обстановка, така че и младоженците, и техните семейства и гости да се чувстват така, сякаш са се събрали в уюта на домашната атмосфера. Фокусът пада върху дългите дървени маси, а примигващите лампички с бели светлинки ще са един от ключовите елементи при декорация. Булките и младоженците, които все пак не искат да се откажат от бляскава сватба, могат да използват медта като страхотна алтернатива на златните и сребърни акценти.

Цветя и природни елементи

Ще преобладава тенденцията да се избират флорални аранжировки и булченски букети, направени от цветя, които сякаш току-що са откъснати. Модерно ще е да се залага на сезонни цветя, като далиите, божурите и хортензиите ще са едни от фаворитите, защото създават романтика и драматичен ефект и се оказват доста подходящи, без значение дали човек планира традиционна или по-неофициална сватба. В декорацията убедително ще си проправят път актуалните за сезона природни елементи: жълъдите, кестените и шишарките ще присъстват на есенните сватби, а през зимата букетът ще е увит във вълна.

Сватбената торта

Тази година с гръм и трясък се завръщат тортите с фондан, както и класическата торта на етажи, която може да бъде с или без глазура. Белите торти се изместват от цветни варианти. Освен невероятно красиви, те трябва да са големи и много вкусни.

Сватбените покани

При тях фокусът ще пада върху използвания шрифт или шрифтове, като целта е по този начин да се придаде допълнителна тежест на написаното. Златните букви ще бъдат изместени от сребристите, а неочакваната форма на поканата е нещо, за което е добре да помислите, ако искате да постигнете силно въздействие. Поканите ще грабват вниманието, защото ще са опаковани с декоративна хартия, ще са вързани с красиви панделки, ще са украсени с кристалчета и изсушени цветя.

Ако сте си мислели, че всички сватби са еднакви, навярно вече сте се убедили в обратното. Тазгодишните тържества ще се отличават от миналогодишните, а младоженците ще могат да избират измежду актуалните за годината варианти, така че да направят сватбата си уникална и оригинална.

Related Post

thumbnail
hover

Сватбена агенция в София | Сватбена...

Търсите сватбена агенция с доказана репутация, която да организира Вашата б...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Сватбени, абитуриентски и шаферски рокли, официални...

Абитуриентски рокли Стоян Радичев предлага висококачествени рокли с модере...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Сватбена агенция в гр. Враца |...

Празнична агенция Милион усмивки вече повече от 10 години превръща специални...

  • Публикувано от bgstart