Сватбени цветове – горещи тенденции за 2015 г.

Сватбени цветове – горещи тенденции за 2015 г.

Сватбата е един много специален момент за влюбените двойки. Всеки, който минава под венчилото, иска тя да бъде запомняща се и неповторима, а използваните сватбени цветове да са изпипани до съвършенство. Независимо дали вече сте започнали подготовката за сватбеното тържество или тя тепърва предстои, няма да е зле да се запознаете със сватбените тенденции за 2015 г. в цветово отношение. Това ще Ви помогне да избистрите концепцията си и да направите сватбата си модерна и незабравима, с подчертано индивидуален стил.

Неостаряващите пастелни сватбени цветове дават път на ярките багри

Пастелните цветове са нежни и деликатни. Това ги превръща в класическа сватбени цветове и с тях човек едва ли може да сбърка. Тази година обаче се забелязва лек завой – ярките краски се завръщат и започват да завладяват сватбите на 2015 г. Хубавото на наситените цветове е това, че дават възможност да се създаде контраст на фона на неутралните тонове, като по този начин се постига силно визуално въздействие.

Марсала – цветът на годината

Марсала – цветът на Пантон за 2015 г., съвсем очаквано ще намери своето място и в сватбената декорация. Този изключително стилен и изискан наситеночервен нюанс може да се комбинира доста успешно с убити сини тонове, в резултат на което се постига несравнима романтика. Марсала може също така да се съчетае със златисторозовото – в този случай ще се създаде неповторимо усещане за изобилие и блясък.

Други сватбени цветове, които ще властват през 2015 г.

Другите цветовете, които ще бъдат на мода в света на сватбите тази година, включват лилаво (цвят лавандула или люляково), прасковено и коралово, синьозелено, сивозеленикаво, тъмнозелено. Медните нюанси, златистото и сребристото също ще се радват на огромен интерес. Цветовете могат да се използват поотделно или пък да се комбинират.

Най-важното при избор на цветова схема за сватбата е да се търси баланс между личните предпочитания и индивидуалния стил на младоженците, от една страна, и това какво е на мода, от друга. Големият успех се постига тогава, когато бъдещото семейство заложи на онзи цвят или комбинация от нюанси, които най-добре изразяват личния му стил и в същото време попадат сред горещите тенденции на годината.

Related Post

thumbnail
hover

Сватбена агенция в София | Сватбена...

Търсите сватбена агенция с доказана репутация, която да организира Вашата б...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Сватбени, абитуриентски и шаферски рокли, официални...

Абитуриентски рокли Стоян Радичев предлага висококачествени рокли с модере...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Сватбена агенция в гр. Враца |...

Празнична агенция Милион усмивки вече повече от 10 години превръща специални...

  • Публикувано от bgstart