Шатри под наем за сватбени събития

Шатри под наем за сватбени събития

Сватбата е едно от най-вълнуващите събития в живота на всеки човек. Но само който не се е занимавал с неговото организиране, не знае колко трудна задача е всъщност. Трябва да се вземат редица важни решения, които се простират от това кое място ще побере всичките гости на тържеството до това какъв точно да бъде цвета на салфетките по масите.

Много двойки си мечтаят казването на заветното „да“ да бъде на открито и красиво място с романтична атмосфера. Mладоженците обикновено са привлечени от магията на нежната, чиста и невинна природа, която подсъзнателно свързват с желанието семейният им живот да бъде същият. А местата, където това може да се случи все повече се увеличават и сватбеното тържество буквално може да бъде организирано навсякъде, благодарение на висококачествени шатри и всякакво друго нужно оборудване за вашето специално събитие. В момента се предлага изключително голямо разнообразие от шатри и тенти на достъпни цени, което ще може да удовлетвори и най-взискателните вкусове.

Има няколко неща, за които трябва да се помисли при избора на подходящата шатра. Фокусът на първо място трябва да падне върху нейните размери, като се има предвид, че обикновено на сватбените тържества се събират стотици гости. Най-добре е транспортирането й до даденото място и монтажът и демонтажът й да се оставят в ръцете на доказани професионалисти, които знаят колко важно е всичко да мине като по вода в празничния ден.

На второ място трябва да се подбере подходящ дизайн. Тук вече всичко зависи от стила, който е избран за празника. Ако идеята е за класическа сватба, то подходяща е класическа шатра с лек ретро привкус, която ще позволи акцентът да падне върху друга част от украсата. За почитателите на романтиката пък може да се предпочете конструкция тип гръцки храм, която дори ще придобие по-красив, нетрадиционен и деликатен вид, ако цялата останала украса бъде в бяло. Ако пък е избрано място, чиято красота спира дъха, е най-добре да се наеме по-семпла шатра, така че да не се получава сблъсък. Друг вариант е използването на няколко различни шатри, така че масите и гостите да бъдат разделени по определен от младоженците начин. Така спокойно могат да се избегнат поводи за неразбирателство между млади и стари, между различните роди и всички останали подобни случки, които биха могли да помрачат щастливия ден.

Друго предимство при работата с професионална компания за наем на шатри е, че обикновено тя предлага и множество други услуги. Например кетъринг, като на младоженците ще им бъдат предоставени различни мостри на храна (предястие, няколко основни ястия, десерти и напитки), на посуда (от вилици, лъжици и чаши до табли за сервиране), на маси (малки, големи, кръгли, квадратни, ниски, високи и др.), на столове (с различни декорации), на покривки, салфетки, подаръчета и всякакви други глезотийки, които биха накарали гостите на сватбеното тържество да се почувстват специални и да го помнят дълго.

Още един плюс, който фирмите за оборудване под наем предлагат, са различни подови настилки, вграждане на стени и врати в шатрата, изграждане на специална сцена или красив дансинг и др. Освен това идеята за перфектното сватбено тържество се допълва и от възможността за климатизация и отопление, за всякакъв тип осветление и още множество подобни детайли, чрез които може да се получи уникален, впечатляващ и интересен декор. Най-често всичко това се предлага в най-различни цветове и размери, така че да отговори на всеки тип събитие.

Kaкто е казал народът – „по външния вид посрещат“, така че е важно сватбеното тържество да бъде облечено със стил. Вълшебна атмосфера, много блясък, красиви детайли, стил и комфорт са тайната на една незабравима сватба!

Related Post

thumbnail
hover

Организация на сватби, кръщенета, фирмени партита...

Сватбен салон Ориент е разположен в град Хасково и предлага наповторима обс...

thumbnail
hover

Сватбена агенция в София | Сватбена...

Търсите сватбена агенция с доказана репутация, която да организира Вашата б...

thumbnail
hover

Сватбени, абитуриентски и шаферски рокли, официални...

Абитуриентски рокли Стоян Радичев предлага висококачествени рокли с модере...